Het bestuur  

Het bestuur van de Westport Foundation bestaat uit vijf collega’s van Westport Notarissen.  

Sabine Perdijk - 't Lam

Functie: voorzitter 

Anderen helpen doet mij altijd goed, daar krijg ik energie van. Daarom ben ik blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om via de Westport Foundation een steentje bij te dragen aan het helpen en/of ondersteunen van anderen; om samen met de collega’s van Westport Notarissen N.V. tijd en energie te kunnen steken in verschillende goede doelen!

 

Carola Kroon 

Functie: penningmeester 

Naast mijn gewone werkzaamheden vind ik het altijd leuk om samen met collega’s ook aan iets anders te werken. De afgelopen jaren was dat vooral het organiseren van activiteiten voor mijn collega’s. Van hele dagen spoorzoeken tot kerststukjes maken.  

Als bestuurslid van de Foundation wil ik deze collega’s nu vooral enthousiast gaan maken iets te doen voor het goede doel, om samen iets goeds te doen naast onze dagelijkse werkzaamheden.  

Irene van Dijk

Functie: secretaris

De notaris heeft een maatschappelijke functie. Voor mij hoort daar het ‘omzien naar de ander’ bij. Daarnaast is het natuurlijk gewoon heel leuk om samen met collega’s met andere dingen dan werk bezig te zijn en samen activiteiten te organiseren of de handen uit de mouwen te steken. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn medebestuursleden en alle andere collega’s van Westport Notarissen goede dingen te kunnen betekenen voor de medemens!

Petra Klip

Functie: algemeen bestuurslid 

Vaak zeg ik dat ik graag iets zinvols wil doen voor anderen of goede doelen, maar in de praktijk komt het er niet altijd van. Deelnemen aan de Westport Foundation zie ik als een kans om mijn woorden om te zetten in daden. Met mijn vaardigheden kan ik een waardevolle bijdrage leveren. Ik ben erg enthousiast over deze kans en kijk ernaar uit om mij in te zetten voor de Westport Foundation.

Carola Kalkman 

Functie: algemeen bestuurslid 

Voordat ik bij Westport Notarissen ging werken, was ik een periode schuldhulpmaatje. Door mijn drukke fulltime functie als manager HR had ik hier onvoldoende tijd voor beschikbaar. Toen ik van de Westport Foundation hoorde was ik direct enthousiast om mij hiervoor aan te melden om zo toch nog een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. Met mijn HR achtergrond hoop ik met veel enthousiasme initiatieven te creëren en mensen te binden voor onze mooie foundation. Daarnaast kijk ik ernaar uit om de initiatieven samen met mijn Westport collega uit te kunnen voeren.

Raad van Advies 

De raad van Advies bestaat uit twee notarissen van Westport Notarissen, te weten: Steffie Michels en Lars Boellaard. Er wordt minimaal één keer per jaar met het bestuur en de Raad van Advies vergaderd.