Waarom de Westport Foundation?  

De Westport Foundation is opgericht door collega’s van Westport Notarissen. Zij zijn ervan overtuigd dat hun verantwoordelijkheid verder reikt dan de eigen onderneming. De collega’s van Westport Notarissen zetten zich middels deze foundation in om daadwerkelijk iets voor een ander te betekenen.  

Hoe werkt het?  

U mag altijd contact met ons opnemen om een actie of goed doel aan te dragen. Om te beslissen welke aanvragen wij aannemen, hanteren wij een aantal beoordelingscriteria. Deze vindt u op pagina 5 in ons beleidsplan.

Met onze collega's organiseren wij diverse activiteiten. Het doel hiervan is geld inzamelen en doneren, of om letterlijk de handen uit de mouwen te steken en iets voor een ander te doen.  

Westport Notarissen draagt op verschillende manieren bij aan de Westport Foundation. Zo doet zij een donatie. Maar ook stelt zij tijd beschikbaar. Elke werknemer heeft de mogelijkheid om twee dagdelen per jaar te helpen bij een goed doel.  

shutterstock 768245098

Samen iets goeds doen naast onze dagelijkse werkzaamheden.  

Carola Kroon

Voor wie?  

De Westport Foundation vindt het belangrijk om voor haar directe werkomgeving iets te betekenen. Daarom richt zij zich met name op het gebied tussen Westland en Rotterdam.

shutterstock 2003674937

Doelstelling

De Westport Foundation heeft als doel om zonder winstoogmerk activiteiten te initiëren of uit te voeren, activiteiten van derden te ondersteunen of alles wat in de ruimste zin met één en ander verband houdt. Dit alles om het algemeen nut beogen te bevorderen.

shutterstock 683779825
Heart
Opgericht door collega’s
Heart
Iets voor een ander betekenen
Heart
Handen uit de mouwen steken