Terugblik 2022

WPF collage2022

Het bestuur van de Westport Foundation kijkt met plezier terug op het jaar 2022. Hierin hebben wij drie geweldige goede doelen financieel mogen ondersteunen. De goede doelen zijn alle voorgedragen door de collega’s van de Westport Notarissen. De goede doelen die een donatie van ons mochten ontvangen, zijn:

  1. Stichting Jarige Job
  2. Stichting Voor Elkaar Met Elkaar
  3. Stichting Alzheimer Nederland

Daarnaast hebben wij in de oktobermaand onze handen letterlijk uit de mouwen gestoken. Per activiteit deden zo’n 20 tot 30 collega’s van Westport Notarissen mee. Een groep collega’s heeft een heerlijk zonnig dagje doorgebracht in Diergaarde Blijdorp met ouderen van Humanitas Hoek van Holland. Ook aan een smakelijk lunch was gedacht!

Bij de andere activiteit hebben twee groepen collega’s cadeaupakketten ingepakt bij de Stichting Jarige Job in Rotterdam, voor kinderen wier ouders niets in staat zijn een leuke verjaardag voor hun kinderen te bekostigen. Deze collega’s hebben gezorgd voor honderden blije kinderen!

Het bestuur van de Westport Foundation kijkt met veel plezier en trots terug op het overhandigen van de cheques aan de goede doelen en op de succesvolle ‘handen uit de mouwen acties’.

Ook in 2023 gaan wij weer goede doelen financieel ondersteunen of hulp bieden door ‘onze’ handen uit de mouwen steken. Kent u nog een goed doel of mooi project waar wij een bijdrage aan kunnen leveren? Wij horen het graag! Wie weet kunnen wij iets betekenen.